Ortho4you Home

Orthopedie

U kunt bij ons terecht voor braces, korsetten en andere orthesen, die uw lichaam aan de buitenkant ondersteunen. We hebben tal van modellen en maten, waarmee we u snel kunnen helpen. Ook individueel maatwerk is mogelijk.

Bandagisterie

Ortho4you staat garant voor gespecialiseerd advies wat betreft steunkousen, korsetten, breukbanden, borstprothesen en accessoires. Ook voor patiënten met een stoma of incontinentie bieden we aangepast materiaal.

We passen deze producten steeds persoonlijk aan, met de nodige discretie.

Mobiliteit

Tal van hulpmiddelen kunnen uw mobiliteit verbeteren. Als u nog kunt stappen, geeft een rollator of een andere loophulp al veel verbetering. Als u niet meer kunt stappen, biedt een rolstoel of een scooter soelaas.

Thuiszorg

Hulpmiddelen voor thuiszorg helpen u om zelfstandig te leven en zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ortho4you biedt u een uitgebreid gamma van producten die het leven thuis comfortabeler en veiliger maken.

Steunzolen

Veel mensen hebben last van pijnlijke voeten. Vaak bieden aangepaste steunzolen of schoenen een oplossing. Ortho4you zorgt voor steunzolen en orthopedische schoenen op maat, voor een optimale ondersteuning.