Verandering van ons consultatiepunt in Antwerpen: Welkom in Berchem!

2.png

Verandering van ons consultatiepunt: Welkom in Berchem!

Verandering van ons consultatiepunt: Welkom in Berchem!

Bij Ortho4you streven we er altijd naar om u de best mogelijke zorg en service te bieden. Daarom willen wij u graag informeren over een belangrijke verandering omtrent onze consultatiepunten regio Antwerpen.

Centralisatie consultatiepunt regio Antwerpen

Om onze dienstverlening verder te verbeteren en in het kader van de continuïteit van de zorgen, hebben wij besloten onze consultaties voortaan te centraliseren in ons consultatiepunt te Berchem, Dianalaan 174 (naast apotheek Groenenhoek). Hoewel dit betekent dat wij niet langer zullen consulteren aan het consultatiepunt in Deurne (House Of Feet, het vroegere Schaeps Orthopedie), zijn wij ervan overtuigd dat onze locatie in Berchem u even goed van dienst kan zijn, met dezelfde verstrekkers zoals u gewend bent.

Huisbezoeken: Wij komen naar u toe

Wij begrijpen dat het voor sommige van onze klanten moeilijk kan zijn om naar ons consultatiepunt te komen. Daarom bieden wij ook huisbezoeken aan. Onze bandagisten zijn uitgerust om een breed scala aan verstrekkingen bij u thuis te verzorgen. Op deze manier blijft u profiteren van onze persoonlijke en professionele service, zonder dat u de deur uit hoeft.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een consultatie in Berchem of een huisbezoek inplannen? Maak meteen een afspraak via onze website, bel ons op 03 434 79 98 of stuur ons een e-mail naar info@ortho4you.be. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen in Ortho4you. We kijken ernaar uit om u op ons consultatiepunt te verwelkomen of bij u thuis langs te komen. Samen blijven we werken aan uw welzijn en mobiliteit.

Met vriendelijke groet,
Het Ortho4you Team