Over Ortho4you

Terug naar de oorsprong

Ortho4you werd in 2016 opgestart door Xavier Voet en zijn echtgenote Pascale van Hapert. In eerste instantie werden patiënten uitsluitend geholpen rechtstreeks aan de consultatiepunten of aan huis bij de patiënt. Al snel bleek dat er een uitvalsbasis moest zijn.

In 2017 opende Ortho4you daarom zijn eerste fysieke winkel met aansluitend magazijn en atelier te Retie, alwaar de uitvalsbasis werd gelegd. Al snel volgde extra ondersteuning en kreeg Ortho4you een naam in voornamelijk Orthopedie, Mobiliteit als Bandagisterie. Al snel groeide de activiteiten uit naar Thuiszorg-producten en Steunzolen. Door de snelle evolutie in deze zeer specifieke sector, ontplooiden de activiteiten zich steeds verder.

In 2020 verhuisde de winkel van Ortho4you naar een betere zichtlocatie te Retie, Turnhoutsebaan 64 / 001. Dankzij deze verhuis kreeg Ortho4you meer naambekendheid in Retie en nabije omgeving.

Desondanks dat de uitvalsbasis van Ortho4you in Retie gelegd is, is het bedrijf actief over heel Vlaanderen en Brussel. Ortho4you heeft verschillende consultatiepunten in de hele provincie Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Brussel.  

Ondertussen mag Ortho4you trots zijn op de goede bekendheid in heel Vlaanderen en Brussel en trachten ze dagelijks alle klanten te verwennen met de beste zorgen. De kernwoorden ‘familiale sfeer’, ‘een persoonlijk contact’ en ‘een steeds luisterend oor’ blijven centraal staan. In samenspraak met de arts gaat Ortho4you na hoe de patiënt geholpen kan worden, uiteraard steeds gericht op het welzijn van de patiënt. En als een standaard hulpmiddel niet volstaat, helpt het bedrijf u graag verder met een individueel aangepast hulpmiddel op maat.

XavierVoetPascalevanHapert.jpg

Uniek concept

Ortho4you heeft zich doorheen de jaren uniek gemaakt in zijn persoonlijke aanpak, kwaliteit en service – ook aan huis.

Het bedrijf heeft zich doorheen de jaren toegespitst op verschillende pijlers :

Orthopedie – Bandagisterie – Mobiliteit – Thuiszorg – Steunzolen

Het team van Ortho4you staat u bij met advies, aanpassingen en levering. Steeds in overleg met u, uw arts en gericht op uw welzijn. Dit is onze dagelijkse activiteit en bovendien onze specialiteit.

Onze verstrekkers zoeken samen met u naar de meest comfortabele oplossing om uw dagelijkse leven en mobiliteit te behouden, te verbeteren en u een goed gevoel te geven a.d.h.v. al de mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.

Dit is wat we bij Ortho4you voor u kunnen doen.

 

217892686_1531014693908078_6118649038062945657_n.jpg

Kwalitatief hoogstaande dienstverlening

De missie van Ortho4you is het verstrekken van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening waarbij de klant steeds centraal staat.

We streven ernaar om de klant zo goed mogelijk te helpen en te verzorgen. Daarbij is een goede relatie met de arts belangrijk; open communicatie is noodzakelijk voor het oplossen van specifieke vragen en problemen. We hechten dan ook groot belang aan deze relatie die wij steeds trachten op te bouwen, te onderhouden en te optimaliseren, en dit op een informatieve basis.

Door een intense samenwerking met onze leveranciers wensen wij onze kennis verder op te bouwen. Hun kennis en ondersteuning zal ons nog sterker maken en helpen in het formuleren van de beste en juiste oplossing voor eenieder.

winkelTurnhoutsebaan64.jpg

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Hulp nodig?