Borstzorg

Borstzorg: wat kan je allemaal verwachten?

Een goede fittingis minstens even belangrijk als de ingreep die werd begaan, of misschien zelfs belangrijker. Ongeacht welke operatie je ondergaan bent, is een consistente opvolging van het genezingsproces aangewezen. Ieders zorgtraject is echter anders: er bestaat geen vast traject wanneer het om borstzorg gaat. Het herstelproces gebeurt in kleine stappen, en elke kleine stap die je neemt  is een positieve stap vooruit. Maak je geen zorgen om dit proces: we staan bij Ortho4you voor je klaar om je informatiete bieden, expertise te delen, of voor andere vragen in verband met (postoperatieve) borstzorg. Maak een afspraak, en kom langs voor persoonlijk advies. 

Er bestaan verschillende producten die het herstel van een borstoperatie kunnen optimaliseren. Het gaat dan om zowel compressietextiel als borstprotheses, maar ook siliconen littekenpleisters bijvoorbeeld. Voor elke fase van het herstelproces bestaan er specifieke producten die de genezing bevorderen. 

Trajectbegeleiding op maat

Bij Ortho4you willen we een partner zijn in jouw borstzorg; we helpen je daarom vanaf de diagnosefase tot na de operatie en de herstelfase zodat je weer zelfzeker door het leven kan gaan met aangepaste oplossingen op maat. We hebben jarenlange ervaring met borstzorg en zoeken gericht met jou naar de beste (product)oplossing voor de fase waarin je je bevindt. Onze service eindigt pas wanneer we een gepaste oplossing vinden waar jij je comfortabel en gelukkig bij voelt; we garanderen voor iedereen een persoonlijke aanpak en volgen je herstelfase op de voet gedurende het volledige hersteltraject. Voor vragen omtrent eventuele volgende stappen of specifieke producten kan je steeds bij ons terecht. Twijfel dus niet om ons te contacteren, of maak een afspraak in de winkel. 

Binnen ons gamma van postoperatieve zorg kan je een hele reeks producten vinden die het comfort tijdens de herstelfase verhogen en het genezingsproces optimaal beïnvloeden. Hieronder geven we graag een eerste overzicht van de verschillende mogelijkheden. 

Hulp nodig?