Mobio

Mobio is een onafhankelijke verdeler van mobiliteitshulpmiddelen van hoge kwaliteit. Alle rollators, rolstoelen en scooters van Mobio kennen een elegant design en zijn handig in gebruik. Daarnaast heeft Mobio ook een uitgebreid aanbod wandelstokken, krukken, looprekken, enzovoort. 

De focus van Mobio ligt bij het vinden van het gepaste mobiliteitshulpmiddel bij de specifieke noden en wensen van de gebruiker. Het mobiliteitshulpmiddel moet namelijk aangepast worden aan het gebruik, de activiteiten en het comfort van de klant. Hierbij wordt steeds extra aandacht besteed aan de ergonomie en het design van het mobiliteitshulpmiddel. Niet alleen moet het functioneel zijn, het mobiliteitshulpmiddel moet ook handig te transporteren zijn. Om die reden specialiseert Mobio zich daarom deels in lichtgewicht modellen.  

Een mobiliteitshulpmiddel koopt u niet zomaar. Vaak heeft u recht op een terugbetaling van uw mutualiteit. Mobio, maar ook Ortho4you, denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Ze helpen u ook graag met uw aanvraag voor een terugbetaling. Meer informatie nodig, of weet u niet of u in aanmerking komt voor een terugbetaling? Neem alvast een kijkje op de Ortho4you site.

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?